Strava u Slavonskom Brodu: Muškarac i žena namamili žrtvu u auto pa je odvezli i ubili, ali gdje i kako….

Ilustracija

U Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu su u subotu su obavljene dokazne radnje prvog ispitivanja 60-godišnje hrvatske državljanke i 62-godišnjeg hrvatskog državljanina te je doneseno rješenje o provođenju istrage zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstva.

Postoji osnovana sumnja da su okrivljenici, zajedno i po prethodnom dogovoru, došli u Slavonski Brod gdje se okrivljena 60-godišnjakinja sastala sa 47-godišnjakinjom.

Potom su obje otišle do mjesta gdje ih je u parkiranom vozilu čekao okrivljeni 62-godišnjak pa su se oboje okrivljenika zajedno sa oštećenicom, a u nakani da ju usmrte, vozilom uputili na točno neutvrđeno mjesto na kojem su na točno neutvrđen način usmrtili oštećenicu, kratko je priopćio DORH.

Sudac istrage je po prijedlogu ovog državnog odvjetništva odredio istražni zatvor okrivljenicima.

Obitelj nestale Zorice Fadljević je u šoku. Prijavili su njezin nestanak 18. studenoga. Motivi nestanka bili su im nejasni, baš kao i mještanima koji su s nevjericom prepričavali Zoričino ‘udaljenje iz kuće’.

Zorica je zadnji puta viđena kobnog dana oko 17 sati. Bila je u Štamparevoj ulici u Slavonskom Brodu. Na sebi je u trenutku nestanka imala bijelo-sivu jaknu, crnu majicu, crne hlače i crne cipele. Zorica je visoka 170 centimetara, plave kosu i zelenih očiju.

“Ne znam što da vam kažem. Ne želim ništa komentirati. Čekamo kraj istrage, da policija dovrši posao. Dosta je informacija rekla-kazala i ne znamo u što da vjerujemo”, rekao je kratko za Jutarnji list sin nesretne Zorice.

Share This Article