VIDEO Otac tvrdi da su tako i izvanzemaljci napali Zemlju, a sin (Mad Max) je s djevojkom, splitskom influencericom prije zatvora napravio duge nokte i ludovao autom po Splitu

Dan prije nego što je splitski Prekršajni sud Adrianu P. izrekao presudu zbog objavljenog videa u kojem je on u samo 24 minute uspio napraviti više od 80 prometnih prekršaja i istovremeno dok se isti taj splitski Mad Max hladio na splitskim Bilicama, njegova djevojka, influencerica Ela Jerković, objavila je novi video – “pustolovine” BMW-om mladog Adriana u kojem se vidi kako mladić drifta automobilom, piše Slobodna Dalmacija.

Ela je, naime, objavila snimku radnog naziva “Odvela sam dečka na nokte – 12 sati challenge”.

Na snimci je vidljivo kako odlaze kod Eline kozmetičarke, potom malo doma, sa svježe nalakiranim noktima, a zatim i na suludu vožnju gradom.

Adrian na snimci, kako je vidljivo, prije i za vrijeme vožnje zaziva i kišu.

– Nema kiše, jeb** **, bilo bi bolje da je kiša. Moga’ bi lipo klizat’… Treba mi ‘špera’ – čuje se na snimci.

U komentarima ispod videa, po svemu sudeći, malo se raspravljalo o vožnji BMW-om, a više o Adrianovoj cjelodnevnoj avanturi s crvenim noktima, nešto manje i o splitskim Bilicama…

– Nakon ovog videa shvatio sam da je Adrian trenutno na prisilnom odmoru od Ele… Ajmo se pretvarat’ da mi momak nije u zatvoru… Ma zamisli da ga je policija uhvatila, a on izađe s noktima – samo su neki od komentara ispod videa.

Podsjetimo, Adrian P. dobio je najveću kaznu za višekratno prekoračenje brzine više od 50 km/h – 50 dana zatvora. Za nekoliko prolazaka kroz crveno sud ga je kaznio s dodatnih 30 dana zatvora.

U oba slučaja višekratni prekršaji tretirali su mu se kao jedno produženo kazneno djelo, a u kaznu mu je uračunato 13 dana provedenih u pritvoru, piše Slobodna Dalmacija.

Za prekršaje koji nisu kaznena djela (vožnja u suprotnom smjeru, pretjecanje u tunelu itd.) dobio je 14.000 kuna kazne, a za sve prekršaje dobio je i dvije godine zabrane upravljanja A kategorijom vozila.

Suzuki mu nije oduzet jer je novi zakon kojim se omogućava ova vrsta kazne stupio na snagu 1. kolovoza, a od tad nije kažnjavan, što je jedan od uvjeta za oduzimanje vozila.

Mladić je ranije već šest puta pravomoćno osuđivan zbog počinjenih prometnih prekršaja.

Ela Jerković ima više od sto tisuća pretplatnika na svom YouTube kanalu, a na Instagramu je prati gotovo 300 tisuća ljudi, piše Slobodna.

Otac motociklista koji je kažnjen zbog divljanja po Splitu: To su sve specijalni efekti, recimo, ja sam sinoć gledao film u kojem su izvanzemaljci okupirali Zemlju

Facebook Komentari