VIDEO Luka Modrić na Interliberu otkrio najdraže knjige iz djetinjstva i djeci dao važan savjet

Ad

Luka Modrić sa suautorom Robertom Matteonijem na glavnoj pozornici šestog paviljona Zagrebačkog velesajma na Interliberu razgovarao je o svojoj upravo objavljenoj autobiografiji “Moja igra” u izdanju naklade Hermes.

”Kad sam bio mlađi, u Zadru moj tadašnji trener Domagoj Bašić, koji je moj najdraži trener, početkom tjedna donio bi knjige i dao nam izbor da nešto pročitamo do kraja tjedna i ispričamo što smo čitali. Meni su iz toga doba u sjećanju posebno ostali Robinson Crusoe i Heidi, njih sam ih izabrao za čitanje, a djeci bih savjetovao da kad mogu – da uhvate malo vremena, 15 ili 20 minuta dnevno, da čitaju knjige, to će im pomoći u odrastanju i formiranju”, istaknuo je Modrić.

Modrićevi obožavatelji i obožavateljice, među kojima je bilo najviše djece, dobilo je u knjigu i potpis čovjeka koji je ušao u nogometnu povijest kada je 2018. godine osvojio ono što nitko prije njega nije – sve četiri najprestižnije nagrade za najboljeg igrača u istoj godini – Zlatnu loptu SP-a, Fifin The Best, Uefinu nagradu i Ballon D’Or.

Promišljen razigravač, nogometni maestro, rođen sa žarom da se dokaže i vodi, odgojen skromno i radišno, s pravom dozom inata i vjere u sebe, Modrić je, kažu, danas simbol odlučnosti i ustrajnosti, a njegova životna priča inspiracija je za sve generacije, prenose vijesti.hr.

Luka Modrić se u Moskvi na postolju prisjetio dida kojeg su likvidirali četnici: Otac je bio užasnut kad je pronašao beživotno tijelo obliveno krvlju

Facebook Komentari