Drama u Gorskom kotaru: Policija ozlijedila migranta, završio u Rijeci u bolnici

Danas, 16. listopada u kasnim popodnevnim satima na nepristupačnom području Gorskog kotara, prilikom postupanja policijskih službenika koji rade na suzbijaju nezakonitih migracija došlo je do ozljeđivanja jednog stranog državljanina za kojeg se sumnja da nezakonito boravi na području Republike Hrvatske.

U tijeku je pružanje hitne medicinske pomoći ozlijeđenom stranom državljaninu u KBC Rijeka nakon čega očekujemo više informacija o vrsti ozljede. Strani državljanin je pri svijesti.

Na mjestu događaja provodi se očevid te su uključene sve nadležne službe kako bi se utvrdile sve okolnosti i činjenice događaja. Također, zbog navedenog događaja glavni ravnatelj policije uputit će u PU primorsko-goransku stručni tim Ravnateljstva policije kao potporu službama na terenu.

VIDEO, FOTO: Migranti spalili šumarsku kuću na Platku…ali to izgleda nikoga ne brine

Načelnik izgubio živce zbog migrantskih provala: Napišite pismo, dopis, mail, npr; ministru policije Božinoviću, premijeru Plenkoviću, predsjednici KGK, Vladi RH; Nikada im Gorski kotar nije bio niti u primisli niti znaju gdje je, a pogotovo sad kad se dijele EU fotelje

Facebook Komentari