19.2 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Dobar je strah: EPP neće ništa raditi u Saboru, ne žele nanositi...

Dobar je strah: EPP neće ništa raditi u Saboru, ne žele nanositi štetu Plenkovićevom HDZ-u

Vodstvo Europske pučke stranke je odlučilo da neće održavati tehničke sastanke u Saboru. To je njihova odluke jer ne žele raditi štetu grupaciji. Svi sastanci će biti održani negdje drugdje, saznajemo 24sata u HDZ-u, potvrdu ima i N1.

Niti predsjedništvo niti skupština Europske pučke stranke neće biti održani u Hrvatskom saboru! Kongres Pučana se održava sljedeći tjedan u Zagrebu, a žestoku političku polemiku je izazvala odluka predsjedništva Sabora da iznajmi dvoranu za nešto više od 70.000 kuna.

– Vodstvo Europske pučke stranke je odlučilo da neće biti održani tehnički sastanci u Saboru. To je njihova odluke jer ne žele raditi štetu grupaciji. Svi sastanci će biti održani negdje drugdje – saznaje 24sata od sugovornika iz HDZ-a.

On kaže da će tako novac koji je trebao završiti u proračunu od najma dvorane otići negdje drugdje. Oporba je žestoko napala HDZ jer su iznajmili sabornicu za skup svoje političke grupacije iako su podršku tome dali i oporbeni članovi predsjedništva Sabora. Inače, glavni izborni kongres koji je najavljen u Areni Zagreb, tamo će se i održati.

Najnovije

Još iz rubrike