Lancima se zavezao ispred suda jer pet godina nije vidio kćer

41-godišnji Slađomir Slišković iz Radoši kraj Višnjana jutros se lancima privezao ispred zgrade Općinskog suda Poreč!

Kako saznaje Glas Istre, na taj se neuobičajen čin odlučio jer mu bivša djevojka već pet godina ne dopušta viđanje njihove 14-godišnje djevojčice, a nikakve mu institucije pritom ne pomažu.

Problemi ovoga para, prema pričanju 41-godišnjaka, započeli su još 2011. godine, a kao razlog brojnih ekscesa koji su uslijedili, Slišković navodi nevjeru svoje bivše partnerice s kojom je živio u izvanbračnoj zajednici.

Unatoč tomu, kaže, ostali su živjeti u istoj kući, ali bez ikakvog kontakta. Situacija se zahuktala, priča nam Slišković, kada mu je kćerka jednom prilikom priznala kako je mamin novi dečko seksualno zlostavlja. S tom se informacijom Slađomir obratio državnom odvjetništvu ali, veli, sve su tužbe odbijene, a dodaje i kako se Centar za socijalnu skrb također oglušio na njegove pozive.

Nakon toga, nastavlja Slađomir, bivša ga djevojka više nije puštala da vidi svoje dijete. Tada je, priča nam, bio smješten u nadograđenom djelu kuće, sa sobom i toaletom, dok mu je pristup kući bio zabranjen.

Slišković je u vezi s time kontaktirao policiju, ali se, kako saznajemo od ovog 41-godišnjaka, istovremeno i njegova bivša partnerica okreće protiv njega, pa policiji govori kako joj je prijetio na kućnome pragu zbog čega biva zadržan tri dana u pritvoru u Puli zbog obiteljskog nasilja.

Facebook Komentari