Likvidacija na Jadranskoj magistrali: Na motociklu prišao automobilu i ubio muškarca, policija privela vlasnika motocikla

Ad

Na Jadranskoj magistrali, kod skretanja za Brzet ubijen je muškarca nešto prije 14 sati. Dalmatinski portal javlja kako je žrtva bila u automobilu s djevojkom kada je na motoru došao muškarac i upucao ga.

U automobilu je ubijen 38-godišnji K. F., piše Slobodna Dalmacija, bio je u parkiranom vozilu s djevojkom, jeli su hranu iz fast fooda. U jednom trenutku prišao im je motociklist odjeven potpuno u crno i s kacigom na glavi te je iz najvjerojatnije pištolja direktno u glavu upucao 38-godišnjaka.

Koliko se za sada zna, djevojka je neozlijeđena. Na mjesto događaja izlazi zamjenica županijske državne odvjetnice, koja će rukovoditi očevidom.

Kako piše Slobodna Dalmacija, muškarac koji je ubijen bio je vlasnik kafića u Pisku na obali koji je prije nekoliko godina zapaljen. – Cijeli je život bio ‘problematičan’, još u školskim danima nije mu bilo strano potući se. Bio je jak i snažan. Znam da je dvije godine proveo radeći u Norveškoj, a pričalo se da ga je partner s kojim je otvorio kafić zafrkao za neku lovu dok je ovaj bio gore – ispričao je njegov školski kolega.

Policija je kod Šestanovca pronašla motor za kojeg se pretpostavlja da je vozio ubojica te je munjevito na obavijesni razgovor priveden N. P., vlasnik motocikla, pišu 24sata.

Ubijeni je prije likvidacije viđen u jednom kafiću u središtu Omiša gdje je dugo telefonirao, a nakon što je ušao u automobil, zadržao se ispred kafića sve dok nije došla njegova djevojka koja se sa sobom nosila hranu iz obližnjeg fast fooda, tvrde očevici. Policija je posjetila kafić i uskoro bi trebali pregledati snimke nadzornih kamera, a tražit će i ispis poziva mobitela. Naime, istražuje se je li ubijeni možda dogovorio sastanak s poznanikom kraj skretanja za Brzet ne znajući da je u pitanju klopka ili je ubojica možda pratio muškarca ili njegovu djevojku.

Facebook Komentari