Policija o stravi kraj Vukovara – ženi u septičkoj jami: Rekonstrukciju smo radili nebrojeno puta. Ovo je jedan od kompliciranijih slučajeva

Vukovarsko-srijemska policija otkrila detalje slučaja ženskog tijela kojeg su pronašli u septičkoj jami blizu Vukovara. “U zadnja tri mjeseca smo provodili kriminalističko istraživanje. Rekonstrukciju smo radili nebrojeno puta. Ovo je jedan od kompliciranijih slučajeva”, kazali su policiji.

“Majka nestale 46-godišnjakinje 29. srpnja prijavila je nestanak. Zaprimili smo prijavu i odmah započeli traganje. Sve smo obavijestili. Učinili smo sve, uložili smo velike napore. Obavljeni su obavijesni razgovori sa svima s kojima je imala kontakt”, kazali su u PU vukovarsko-srijemske. “Kako je vrijeme prolazilo sužavao se krug indicija. Kolale su razne informacije, da je otišla raditi na more, pa smo i to provjerili. Sve se pokazalo netočno”, dodao je. “Sumnjali smo u navode određenih članova obitelji i tako sve do 6. studenoga kada smo je pronašli”, dodali su i kazali su da su imali sumnje u počinjenje kaznenog djela.

“Pronašli smo tijelo u septičkoj jami. Bilo je umotano u prekrivače. Vještaci su izuzeli određene tragove. U mjesecu srpnju ujutro nakon verbalnog, a potom fizičkog sukoba došlo je do uboda i više reznih rana od strane počinitelja. Nakon toga je umotao tijelo u prekrivače, bacio u septičku jamu i osigurao kako se tijelo ne bi našlo. Isti je uhićen zbog teškog ubojstva. Predan je pritvorskom nadzorniku”, kazali su u policiji. “Bilo je ispitivanje u policiji, još treba biti ispitivanje u DORH-u”, kazali su na pitanje o tome je li priznao ubojstvo. Prijava za obiteljsko nasilje nije bilo, jedino smo imali prijavu prijetnje 2018. od strane muške osobe, kazali su iz policije. “Provjeravali smo SMS-ove i utvrdili da ona nije slala poruke, naglasili su, piše Večernji list.

Detalji strave pokraj Vukovara o kojoj će policija tek sutra: Mjesecima tražili ženu koju je suprug izbo nožem i bacio u septičku jamu

Facebook Komentari