Otac ubijene žene o njezinom suprugu: Kad ga je ispitivač pitao što je sa septičkom, onda je igla na poligrafu ‘zaigrala’ jače

U Petrovcima kraj Vukovara policija je u septičkoj jami pronašla tijelo nestale 46-godišnje žene omotano prekrivačem, a za teško ubojstvo osumnjičen je njezin 50-godišnji suprug.

Tijelo je pronađeno nakon četveromjesečne potrage, nakon što je majka ubijene prijavila njezin nestanak u srpnju. Tijekom potrage suprug je policiju navodio na krivi trag, tvrdio da je u kontaktu sa suprugom, a kao dokaz pokazivao SMS-ove.

“Kada smo doveli u situaciju supruga kao mogućeg osumnjičenika, provjeravali smo te SMS-ove i utvrdili smo da ih ona nije slala, već ih je slao netko u njezino ime. Pojačali smo intenzitet i došli do počinitelja”, rekao je Vlado Božić, načelnik PP Vukovar.

Osumnjičenik je u petak ispitan u Državnom osvjetništvu u Vukovaru. Detalje istraživanja otkrila je policija na konferenciji u Vinkovcima.

“Nakon prvo verbalnog, a onda i fizičkog sukoba, počinitelj je oštećenoj zadao više rana, od čega je preminula. Onda je mrtvo tijelo umotao i bacio u septičku jamu”, rekao je Krešimir Hunjet, voditelj Službe kriminalističke policije PU vukovarsko-srijemske.

U selu svi šokirani

U Petrovcima su svi šokirani, susjedi govore kako su vjerovali da je nestala žena otišla na sezonski rad na more jer je tako govorila uoči nestanka. Nitko nije očekivao tragičan kraj.

Obitelj ubijene 46-godišnjakinje ne miri se sa strašnom sudbinom. Osumnjičenog nazivaju monstrumom i čudovištem koji je djeci i roditeljima slao poruke s njezina mobitela želeći ih uvjeriti da je živa i tako prikriti zločin.

Otac ubijene žene kazao je: “I onda je dalje slao poruke s njezinog mobitela. Sam sebi je slao poruke. Na kraju je išao na poligraf i sve je u redu što su ga pitali. Kad ga je ispitivač pitao što je sa septičkom, onda je igla (na poligrafu op.a.) ‘zaigrala’ jače. Pitao ga je koliko vremenski često prazne septičku”, objasnio je.

Susjedi su ispričali kako su žrtva i njezin suprug bili u lošim odnosima. “Pričala je kako se boji čak i čašu vode popiti”, rekla je susjeda Marica.

Nestanak žene prijavila je majka ubijene 29. srpnja, piše dnevnik.hr.

Facebook Komentari