Kakva reakcija kluba igrača koji je usmrtio kokoš – neprocjenjivo, za sve ostalo postoji…..

Udruga Prijatelji životinja najavila je da će zbog zlostavljanja životinja kazneno prijaviti lokalnog moslavačkog nogometaša Ivana Gazdeka koji je na travnjaku, tijekom utakmice, nogom udario kokoš pri čemu ju je usmrtio.

– Zgroženi smo nad nesportskim i nehumanim ponašanjem Gazdeka koji je u sklopu 2. županijske lige Sisačko-moslavačke namjerno ubio kokoš, poručili su u priopćenju iz udruge.

Na to je reagirao klub.

Kada je Ivanišević razbio reket u bijesu, kada je Cantona udario navijača, kada je Maradona zabio gol rukom, kada je Zidane udario Materazzija glavom, Suarez razbije reklamu… Sve je to razumljivo,opravdano, u žaru borbe, … Naš igrač slučajno udari kokoš, ne pokaže odmah kajanje i već se očekuju sankcije, kaznene tužbe itd. Ljudi koji se ne bave sportom ne razumiju pojam ‘vruća glava’ jer da razumiju razumjeli bi zašto npr. borac udara drugog borca koji je u nesvijesti. Ne radi to zato što voli nasilje, što mrzi čovjeka, što ga želi osakatiti… Radi to jer je pod dojmom, jer je u natjecateljskom modu, vruće glave… Ivan je dobar dečko. Točka, piše Šnk “Jelengrad” Gornja Jelenska.

Sisačko-moslavačka liga: Nogometaš na terenu ubio kokoš, sad je u problemu

Facebook Komentari