Očajni otac: Nema ga četvrti dan. Djevojci rekao da ide odblokirati mobitel i da se vraća za 15 minuta

Mario Kudrić (37) otišao je iz svoje kuće u zagrebačkim Gajnicama u četvrtak i od tada mu se gubi svaki trag.

“On je bio kod svoje djevojke i njoj je ujutro oko 9 sati rekao da ide na brzinu kući samo kako bi odblokirao mobitel i da se vraća za 15-ak minuta k njoj. Međutim, nije se vratio kod djevojke. Ja sam kući taj dan s posla stigao oko 15 sati. Njega nije bilo, a mobitel sam našao u kući, ali je blokiran tako da nema nikakvih poziva ni poruka. Sve mi je to sumnjivo jer on bez mobitela nikamo nije išao niti bi izbivao da se ne bi javio ili nazvao”, kazao je za Vijesti.hr otac nestalog Marija, Filip Kudrić.

Očajni otac, koji inače živi sam sa sinom Mariom, kaže kako je njegov sin u dugoj vezi s djevojkom koja živi u njihovoj blizini.

“Koliko je meni poznato, nisu se svađali”, rekao je te zabrinuto dodao kako već četvrti dan nema nikakvih informacija o sinu, a da je njegov nestanak isti dan prijavio policiji.

Na stranici Nestali.hr piše da se udaljio sa svoje zagrebačke adrese u Gajnicama, a u trenutku nestanka na sebi je imao sivo-crni gornji dio trenirke i crni donji dio trenirke. Visok je oko 190 cm te je mršave tjelesne građe.

Građani se mole da u slučaju informacija o ovoj osobi obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Također, informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Share This Article