Još jedan mladić poginuo, ovaj se Fordom izravno zabio u kombi Mercedes

U izravnom sudaru osobnog i kombi vozila koji se jutros oko 9 sati dogodio na županijskoj cesti Otok – Sinj, nedaleko od kluba Boss i sportskog aerodroma Piket, smrtno je stradao J.V. (19) iz Sinja, vozač osobnog vozila.

J.V. je upravljao automobilom “Ford focus” i kretao se iz smjera Otoka prema Sinju. Poslije blagog desnog zavoja na mokrom kolniku izgubio je kontrolu nad voziloom koje se u punoj brzini zanijelo i počelo okretati na cesti.

Tako je prešao na suprotni kolnički trak. Iz smjera Sinja naišao je kombi marke “Mercedes” te je došlo do direktnog sudara desne strane osobnog vozila u prednji dio kombija.

Od siline udara vozač je preminuo na licu mjesta, a ozlijeđenom vozaču kombija prvu pomoć pružili su djelatnici Hitne medicinske pomoći iz Sinja poslije čega je upućen u KBC Split.

Očevid obavljaju djelatnici Policijske postaje Sinj, a na mjesto događaja izišli su Damir Mišić, zamjenik općinske državne odvjetnice u Splitu i Ivo Filipović, sudski vještak. Od sudara do završetka očevida cesta Sinj – Otok bila je zatvorena za sav promet.

U podne je za sav promet otvorena cesta Sinj-Otok, javljaju iz policije, javlja Slobodna Dalmacija.

Runovići su zavijeni u crno, od posljedica nesreće preminuo i drugi mladi nogometaš

Analiza strašne nesreće u Slavoniji: Auto koji masakrira i cesta koja masakrira

Facebook Komentari