VIDEO Pernar isprovocirao da ga opet izbace iz Sabora: Ja tražim pravdu i tražim da me se izbaci

Na samom početku sjednice sabora, zastupnik Ivan Pernar javio se za riječ, no i nakon isteka vremena za obraćanje nije hio prestati govoriti pokušavši tako isprovocirati da ga opet izbaci saborska straža. Iako je Furio Radin odbijao izbaciti ga, na kraju nije mogao učiniti ništa drugo.

“Ja tražim pravdu, ja tražim pravnu državu”, vikao je Pernar.

Radin mu je potom, nakon što nije prestajao pričati i ometati nastavak sjednice Sabora, dao dvije opomene te je odredio pauzu od 5 minuta.

Nakon nastavka, Pernar je i dalje govorio sa svog zastupničkog mjesta. “Hrvatsko pravosuđe je korumpirano i ne radi svoj posao”, govorio je. “Ja tražim pravdu i tražim da me se izbaci”, vikao je Pernar.

“Neću vas izbaciti, to je ispod nivoa Sabora, ali ne zbog izbacivanja nego zbog vašeg ponašanja”, kazao je Radin Pernaru koji je i dalje neprestano vikao.

“Parlament ne znači luđačko ponašanje”, rekao je Pernaru Radin koji mu je nakon toga ipak dao i treću opomenu naloživši straži da izbaci Pernara, prenosi N1.

“Pristao sam mirno napustit Sabornicu pod uvjetom da HDZ vrati u državni proračun 24 milijuna kn koje su preko FIMI medije izvukli iz državnih poduzeća, budući da isto odbijaju, morali su me nosit”, objasnio je Pernar na fb-u.

Share This Article