Policija našla osumnjičene za krvavu pljačku zaštitarskog kombija

Iz PU osječko-baranjske oko 18,20 sati izvijestili su kako je na području Slavonskog Broda u tijeku pretraga domova osoba koje se dovode u vezu s oružanim napadom i pljačkom novca iz zaštitarskog kombija koji se dogodio u ponedjeljak nešto prije 15 sati kod mjesta Koprivna nedaleko od Osijeka.

Prema neslužbenim informacijama, piše Jutarnji, osumnjičeni za pljačku su dvojica muškaraca u dobi od 33 i 28 godina. Policija je izvijestila da su obojica pod njihovim nadzorom i da prisustvuju pretrazi domova.

Zanimljivo je kako se pretrage domova potencijalnih počinitelja događaju u istome gradu iz kojeg je zaštitarska tvrtka, pa i sami napadnuti i ozlijeđeni zaštitari.

Podsjetimo, filmska pljačka na cesti između sela Hrastin i Koprivna samo je pukom srećom prošla bez ljudskih žrtava.

Dvojica zaštitara tvrtke Aleph Tau teško su ozlijeđena nakon rafalne pucnjave od strane dvojice maskiranih pljačkaša koji su istrčali sa šumskog puta na cestu i bez ikakvog upozorenja, dok se mini kombi vozilo zaštitarske tvrtke kretalo, zapucali u njihovom smjeru.

Dramatično spašavanje prostrijeljenih zaštitara nakon oružane pljačke: Odjednom smo čuli dvije kratke rafalne paljbe. Suprug je baš rekao – Bože, koja budala sad to puca

Facebook Komentari