Vukovarski stomatolog Nizar Shoukry napustio MOST, otkrio i razlog izlaska

Vukovarski stomatolog Nizar Shoukry podnio je neopozivu ostavku na mjesto člana Glavnog odbora MOST-a kao i člana MOST-a.

– Glavni razlog napuštanju stranke je indiferentnost prema Slavoniji, ne rješavanje problema osobito u Vinkovcima gdje nam je bila najjača baza kao i općenita nekoordiniranost u županijama Slavonije. Svima vama želim puno sreće u daljnjem radu, stoji u kratkoj objavi Shoukrya na njegovom Facebook profilu.

Sada već bivši član MOST-a ostavku je Večernjem potvrdio i u telefonskom razgovoru ne želeći ulaziti u detalje svega što je dovelo do neopozive ostavke. Inače, Shoukry je uz člana MOST-a bio i član Glavnog odbora stranke kao i potpredsjednik skupštine Vukovarsko – srijemske županije. Bio je na listi MOST-a i na ove godine održanim izborima za EU parlament kao i na prošlim parlamentarnim izborima.

Ime Nizara Shoukrya široj hrvatskoj javnosti postalo je poznato tijekom izbjegličke krize 2015. godine kada je zajedno s suprugom Draganom tjednima pa i mjesecima radio kao prevoditelj. Naime, Shoukry je rođen u Siriji te govori i tim jezikom tako da je dao nemjerljiv doprinos tijekom izbjegličke krize. – U Skupštini Vukovarsko – srijemske županije nastavit ću djelovati kao neovisni član, najavio je Shoukry.

Facebook Komentari