Strašna prometna nesreća u Kninu: Pijana vozačica automobilom udarila u drvo, jedan ispao iz vozila i reanimiran u bolnici te se bori za život

Teška prometna nesreća dogodila se u nedjelju u 1:25 u Kninu. 24-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom pod utjecajem alkohola te je izletjela s ceste zabivši se u stablo.

Troje mlađih osoba ozlijeđeno je u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju rano ujutro u Kninu, u Ulici 4. gardijeske brigade. Do nesreće je došlo jer je 24-godišnja vozačica automobila izgubila kontrolu te je autom izletjela s ceste i udarila u stablo.

S njom su u automobilu bili 23-godišnji suvozač, koji je lakše ozlijeđen, te 28-godišnjak koji je pretrpio teške tjelesne ozlijede opasne po život. U bolnicu je dovezen bez znakova života, ali je uspješno reanimiran, prenosi Feral.news.

Oko 13 sati je prebačen u KBC Split. Pretrpio je teške tjelesne ozljede, ponajviše ozljede glave. 28-godišnjak navodno nije bio vezan te je od siline udarca ispao iz vozila.

24-godišnjoj vozačici, koja je vozila pod utjecajem alkohola, slijedi kaznena prijava. Ona je teže ozlijeđena, ali je van životne opasnosti.

Nesreća se dogodila u ulici 4. gardijske brigade.

Facebook Komentari