Užas kod Pristega: Sudarili se kamioni na autocesti, jedan konj stradao, drugi se razbježali…

U sudaru dvaju kamiona na autocesti kod Pristega nije bilo ozlijeđenih ljudi, potvrdili su iz zadarske policije informaciju o prometnoj nesreći kod Benkovca dodajući kako su u jednom kamionu bili konji koji su u jednom trenutku pobjegli.

Prema prvim još neslužbenim informacijama, od ukupno sedam konja, tri su pobjegla, no ubrzo su vraćena u prikolicu – rečeno je Večernjem u policiji dodajući kako je očevid u tijeku.

Nakon prve informacije da nije bilo štete, policija je javila da je ipak jedan konj podlegao ozljedama.

Večernjakovi novinari razgovarali su s jednom djevojkom koja se predstavila kao članica konjičkog kluba iz Biograda i rekla nam da su konji prevoženi s konjičke utrke na splitskom području. Scene uplašenih konja uistinu su potresli sve nazočne na osiguranju autoceste na djelu gdje se dogodila prometna nesreća.

– Jedan je konj uslijed udara završio pod kotačima kamiona i scena je bila stvarno stravična. Bojim se i da će najmanje još jednoga uspavati jer mu je slomljena noga. A i ova druga dva su ozlijeđena – rekao je policajac na očevidu prometne nesreće u trenucima dok su članovi konjičkog kluba skupljali polomljene pehare s ceste i transportirali nesretne životinje u Benkovac k veterinaru, piše Večernji.

Facebook Komentari