Vlašić i Brekalo: Malo smo se povukli, znali smo da je Walesu ovo bitna utakmica

Nikola Vlašić i Josip Brekalo su se protiv Walesa u Cardiffu našli u početnoj postavi hrvatske nogometne reprezentacije. Obojica su odigrala jako dobro, a Vlašić je postigao pogodak, baš kao i u utakmici protiv Slovačke prije mjesec dana u Trnavi, kada je također krenuo od prve minute.

“Mislim da su oni dobro stajali u obrani, bili su jako uski, znali su što mi radimo, očito su analizirali utakmicu našu u Slovačkoj. Malo smo se povukli nakon vodstva jer smo znali je njima ovo bitna utakmica, da moraju krenuti pa smo očekivali da će se više otvoriti, međutim dosta su dobro sve zatvarali”, izjavio je nakon utakmice Vlašić dodavši:

“Nismo uspijevali stvoriti pet-šest šansi po poluvremenu kao u prvom poluvremenu. Oni se nisu htjeli nadigravati s nama jer znaju da smo kvalitetnija momčad i za njih je ovo veliki bod.”

Brekalo je prije Vlašićeva pogotka imao minijaturu na lijevoj strani.

“Možda od važnosti utakmice smo stali, znali smo da je Walesu ovo posljednja šansa za odlazak na Europsko prvenstvo. Malo smo se i nesvjesno povukli, kod tog zgoditka za 1:1 je bio faul na Mateu Kovačiću. Borili smo se do zadnje minute, najbitnije je da smo neporaženi, kao prvi u grupi čekamo idući mjesec.”

“Plan je bio da s loptama pokušavamo više u dubinu jer su oni stajali dosta visoko. Na kraju je tih 1:1 dobar rezultat za nas.”, piše gol.hr.

VIDEO Wales – Hrvatska: Rovovska bitka, Wales izjednačio nakon nedosuđenog prekršaja, Modrić i Kovačić ozlijeđeni…

Facebook Komentari