VIDEO Najpopularnija hrvatska navijačica s plaže, prikladno odjevena, poručila: Idemo večeras po pobjedu!

Večeras će na poljudskom stadionu, u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 20120., zaigrati nogometne reprezentacije Hrvatske i Mađarske. Navijači jedne i druge strane već su se skupili u Splitu, oni domaći, dakako, u mnogo većem broju.

A da će oči brojnih večeras biti uprte u stanje na terenu i ono u bližem krugu van njega, potvrđuje ne samo činjenica da su karte rasprodane, već i trenutna situacija na društvenim mrežama.

Jer ako ste mislili da su “kockice” zagospodarile ulicama Splita, samo bacite pogled na Instagram pod ključnim “hashtagovima”. Javila se i najpopularnija hrvatska navijačica, koja je tu svoju laskavu titulu zaslužila još za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Ivana Knoll u međuvremenu je svoje navijačke sklonosti gotovo pretvorila u brend – tako je i danas pozirala u jednom od svojih kupaćih kostima na kockice, na jednoj od plaža u Dalmaciji kojoj nije otkrila ime, piše Slobodna Dalmacija.

Pokazala je zanosnu, nešto “ojačanu” liniju u tangicama u bojama hrvatske zastave i samo dodatno potaknula ionako nabrijane navijače.

“Idemo po pobjedu!”, poručila je Ivana, a ostali su je podržali, uz poneki komentar na račun njenog zanosnog izgleda.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Vatrenije ne moze 👙🇭🇷🔥 @wearknolldoll

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Facebook Komentari