Rakitić nakon velike pobjede nad Mađarskom: Prelijepo je opet biti uz svoju braću i našu reprezentaciju

Ad

Prije svega, zahvaljujem se navijačima i publici, bilo je fantastično, nemamo što reći nego veliko veliko hvala. Znamo da su došli iz cijele Europe, iz cijele Hrvatske kako su mogli. Fantastično je bilo biti na travnjaku i uživati, dati sve od sebe i bacati se na glavu”, bile su prve riječi Ivana Rakitića nakon pobjede hrvatske reprezentacije na Poljudu protiv Mađarske.

Veznjak Barcelone posebno je apostrofirao pristup Vatrenih u ovoj utakmici.

“To se najbolje vidjelo u prvom poluvremenu kad oni nikako nisu znali izaći iz našeg pritiska. Zabili smo na taj način prva dva gola jer smo to zaslužili”, izjavio je Rakitić i naglasio:

“Prelijepo je opet biti uz svoju braću i našu reprezentaciju, mislim da smo više nego zaslužili današnji rezultat.”

Kako je išao dogovor oko izvođenja jedanaesterca?

“Znamo da inače puca Luka, ali ovaj put je Ivan tražio da puca. Vrlo brzo smo to završili, nema problema, nema veze što je promašio. Bitno je da smo mi jedna obitelj, da igramo jedan za drugoga, nema nikakvih problema.”

Znači li vam ovakav nastup za reprezentaciju i za nastavak klupske sezone?

“Naravno. Prvo što sam rekao izborniku i njegovim pomoćnicima je jedno veliko hvala i da ću dati sve od sebe. Rekao sam i Anti Rebiću da se borimo, da damo sve od sebe i vratimo to povjerenje. Ovo su jako bitna tri boda, večeras možemo uživati, a onda počinje priprema za Wales, piše gol.hr.

VIDEO Hrvatska-Mađarska 3:0: Velika pobjeda Vatrenih u fantastičnoj atmosferi na Poljudu

Lovren nakon pobjede na Poljudu: U Walesu nema opreznije. Mi smo ekipa koja zaslužuje respekt i uvijek traži pobjedu

Facebook Komentari