Lovren nakon pobjede na Poljudu: U Walesu nema opreznije. Mi smo ekipa koja zaslužuje respekt i uvijek traži pobjedu

Ad

Nakon što je dobio 90 minuta u utakmici protiv Leicestera, Dejan Lovren odigrao je još jednu kompletnu utakmicu, ovoga puta u dresu reprezentacije. Vatreni su na Poljudu s 3:0 pregazili Mađarsku i napravili veliki korak prema plasmanu na Europsko prvenstvo.

Dejan Lovren odigrao je jako dobro u obrani, bez pogreške, a nakon utakmice je za Novu TV bio najviše zadovoljan – atmosferom!

“Atmosfera je bila fantastična. Bilo je predivno igrati u Splitu nakon tolike stanke. Nije bilo nikakvih problema. Jedina stavka koja je mogla biti bolja je travnjak, koji je mogao biti kvalitetniji pa bi možda i bolje odigrali. Hvala svim navijačima koji su došli i podržali nas.”

Ove sezone Lovren je odigrao više utakmica za reprezentaciju (3) nego za Liverpool (2). Koliko to znači njemu i primjerice Ivanu Rakitiću koji također dobiva na kapaljku priliku u Barceloni otkrio je novinaru Stipi Sladoljevu.

“Naravno da nam znači ovaj nastup nakon što u klubovima ne igramo. Ekipa smo koja naporno i zajedno radi. Vjerujemo u naš rad, trebamo ovako nastaviti i imamo veliku šansu plasirati se na Euro.”

Pobjedom u Walesu Vatreni bi osigurali nastup na Europsko prvenstvu. Bod bi bio solidan, a poraz bi nas doveo u vrlo nezavidnu situaciju.

“U Walesu nema opreznije. Mi smo ekipa koja zaslužuje respekt i uvijek traži pobjedu. Neće biti lako, očekujemo pobjedu. Nismo još razmišljali o Walesu, pripremali smo se za ovo.”

VIDEO Hrvatska-Mađarska 3:0: Velika pobjeda Vatrenih u fantastičnoj atmosferi na Poljudu

Facebook Komentari