Popunjavanje kućnog budžeta: Na crnom tržištu za 3400 kn pojavile se MUP-ove ulaznice za Hrvatska-Mađarska

Na internetskom oglasniku Njuškalo osvanuo je oglas o prodaji dvije ulaznice za utakmicu Hrvatske i Mađarske na Poljudu. U oglasu se navodi kako za ulaznice nije potreban OIB, ni osobna iskaznica, a cijena im je 3400 kuna. Na kartama je vidljivo da su naznačene na MUP RH.

Teoretski, do njih je mogao tko je htio, a autor oglasa cijenu je postavio na 3400 kuna. Oglas je u međuvremenu uklonjen s Njuškala, ali se zato fotografija te objave proširila Facebookom, a prenosi je i Dalmatinski portal.

Podsjetimo, upravo MUP ulaže silne napore da u četvrtak sve prođe u najboljem redu, a kako ne bi bilo neugodnih iznenađenja, sve ulaznice su personalizirane i kao preduvjet za ulazak na stadion potrebno je uz ulaznicu predočiti i važeći osobni dokument (osobna iskaznica ili putovnica). Sukladno Uvjetima kupnje ulaznica, osobama kojima se pri nadzoru osobni podaci ne slažu s podacima na ulaznici bit će zapriječen ulaz na stadion te će im ulaznice biti poništene bez prava na povrat novca! Također, budući da će takve osobe ujedno naći u prekršaju, napomenuto je da mogu biti zadržane i predane policiji na nadležni prekršajni postupak, piše Večernji.

Facebook Komentari