VIDEO HNL: Pobjede Hajduka i Dinama

U 11. kolu Hrvatski Telekom Prve lige Dinamo je na svom stadionu s minimalnih 1:0 svladao Slaven Belupo.

Utakmica je odlučena već u petoj minuti kada je Nowak u svom šesnaestercu srušio Brunu Petkovića, a sam hrvatski reprezentativac izveo je jedanaesterac za 1:0. Kasnije se spoznalo kako je to bio jedini pogodak na susretu.

Dinamo je time zadržao korak s vodećim Hajdukom. Dinamo ima bod manje, ali i utakmicu manje od Splićana.

Tijekom cijelog ogleda protiv gosta iz Koprivnice Dinamo je bio bolji. Stvarao je prilike, ali se i ispromašivao. No, vrlo brzo, nakon Petkovićevog pogotka, Dinamo je odigrao u laganom ritmu, dok gosti nijednom nisu ozbiljno zaprijetili mogućim iznenađenjem u ovom dvoboju, piše HNTV.

HT Prva liga, 11. kolo: Dinamo – Slaven Belupo 1:0 (Petković 5.-11m)

Hajduk pobijedio Varaždin

Rutinski su nogometaši Hajduka obavili posao u 11. kolu Hrvatski Telekom Prve lige te su na Poljudu s 2:0 pobijedili novog prvoligaša Varaždin.

Od početka do kraja Hajduk je dominirao i mogao je uvjerljivije slaviti, no na kraju su dvije lopte u varaždinskoj mreži bile dovoljno za konačno slavlje.

U 21. minuti goste je načeo Brazilac Jairo, nakon čega se do drugog gola Hajduka najviše ispromašivao Mijo Caktaš. Gol odluke postigao je u 65. minuti Nejašmić glavom za 2:0. U samoj završnici ogleda gosti su ostali s igračem manje, nakon što je Senić zaradio drugi žuti karton.

Hajduk se tako vratio pobjedama nakon remija u Puli, dok je Varaždin ukupno upisao šesti poraz u sezoni te se nalazi na posljednjem mjestu ljestvice.

HT Prva liga, 11. kolo: Hajduk – Varaždin 2:0 (Jairo 21., Nejašmić 65.)

Rezultati by SofaScore

Share This Article