Obersnel o Milinović: Sramota je za građane Rijeke da ih zastupa takva osoba

Ad

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel zgrožen je izjavama gradske vijećnice HDZ-a Ivone Milinović.

“Mislim da ona svojim izjavama i ponašanjem najviše govori o sebi i o svojem svjetonazoru. Njezine riječi ne treba posebno komentirati, njezine riječi mogle bi se kvalificirati kao govor mržnje i na njih trebaju reagirati za to nadležne institucije. Sramota je za građane Rijeke da ih takva osoba zastupa u gradskom parlamentu i da je predsjednica Odbora za nacionalne manjine”, izjavio je Obersnel.

Valja podsjetiti da je Ivona Milinović jedna od najkritičnijih vijećnica gradske politike koju provodi Obersnel, a javnosti je bio zanimljiv i njihov sukob oko obuće koju je nosila gradska vijećnica HDZ-a koja je riječkoga gradonačelnika optužila za seksizam, podsjeća Novi list.

Predsjedništvo Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice grada Rijeke oštro osuđuje svaku izjavu netrpeljivosti i netolerancije gradske vijećnice Grada Rijeke Ivone Milinović koje je iznijela u emisiji »Podcast Velebit«. Navedeno medijsko gostovanje nije bilo koordinirano s HDZ-om te se ograđujemo od svake izjave vijećnice Milinović.

Na stranačkim tijelima raspravit ćemo o navedenom te donijeti odluku o daljnjem tijeku pokretanja stegovne mjere, stoji u jučerašnjem priopćenju predsjednika riječkog HDZ-a Luciana Vukelića.

VIDEO Riječka HDZ-ovka nastupom šokirala tzv. mainstream medijsku scenu, pa time i centralu HDZ-a što će teškim sankcijama riješiti lokalci

Facebook Komentari