Sastali se HDZ-ovi branitelji s Plenkovićem zbog Pupovca, evo što kažu

U središnjici HDZ-a održan je redovni sastanak predsjedništva Zajednice branitelja HDZ-a “Gojko Šušak”. Sastanku je prisustvovao i predsjednik stranke Andrej Plenković.

“Na sastanku je Zajednica dala punu potporu premijeru na svim programima koje provodi”, kazao je nakon sastanka ministar branitelja Tomo Medved.

Jedna od tema ovog redovnog sastanka bile su i posljednje izjave Milorada Pupovca.

“Predsjedništvo stranke se jasno izjasnilo. Osudili su izjave Milorada Pupovca, rekli da su one neprihvatljive i netočne”, kazao je Miljenko Filipović predsjednik Zajednice branitelja nakon sastanka Zajednice branitelja HDZ-a.

Medved je Pupovčeve izjave nazvao neodgovornima. “Predsjednik Vlade i svi sudionici sastanka sasvim su jasno osudili izjave Milorada Pupovca”, potvrdio je i ministar branitelja, prenosi N1.

Uoči sastanka, posebni savjetnik predsjednice za branitelje Ante Deur kazao je, odgovarajući na pitanje novinara o tome treba li raskinuti koaliciju s SDSS-om da novinari to “trebaju pitati onoga tko je sklopio koaliciju”. Upitan treba li biti prosvjeda u Vukovaru rekao je kako “o prosvjedima ne zna, ali je sigurno da svaki ratni zločin ne zastarijeva nikada”.

Facebook Komentari