Brkić o irelevantnim raspravama i Crnim labudovima: Bilo je sabotaže i na prošlim predsjedničkim izborima, ali to nas nije zaustavilo

Prije početka sastanka u HDZ-u, na kojem se prema riječima Gordana Jandrokovića utvrđuju pravila igre za predsjedničke izbore, zamjenik predsjednika te stranke Milijan Brkić istaknuo je, između ostaloga, da je bilo sabotaže i na prošlim predsjedničkim izborima.

Na novinarsko pitanje o izjavama Andreja Plenkovića o irelevantnosti Mire Kovača, Brkić je kazao da su relevantne i kontraproduktivne jedino takve rasprave.

“Irelevantne su i kontraproduktivne jedino takve rasprave i puno puta sam do sada govorio kako sve probleme trebamo rješavati za stolom političke obitelji, a ne slati poruke, pitanja i odgovore preko medija. Stvaraju podjele. Ali isto tako, nije trenutak za isticanje unutarstranačkih kandidatura jer samo odvlače fokus od onoga što je sada aktualno, a to je pobjeda na predsjedničkim izborima. Za sve postoji vrijeme, način i mjesto”, rekao je Brkić.

Na N1 televiziji Gordan Jandroković je spominjao moguću sabotažu na predsjedničkim izborima u redovima HDZ-a.

“Bilo je sabotaže i na prošlim predsjedničkim izborima, ali to nas nije zaustavilo i naša je kandidatkinja pobijedila. Ako je stranka složna, uštimana, posložena i organizirana onda nas nitko ne može zaustaviti. Tada par izoliranih slučajeva ne mogu spriječiti našu kandidatkinju da pobijedi. U životu uvijek pobjeđuju oni koji vjeruju u sebe i svoje”, rekao je Brkić.

Facebook Komentari