Potvrđene loše vijesti iz Španjolske, Modrić se ozlijedio

Iz Španjolske dolazi informacija koju će svi navijači Reala, ali i hrvatske nogometne reprezentacije htjeti zaobići. Među prvima, vijest da se ozlijedio najbolji nogometaš svijeta, Luka Modrić, neće se svidjeti izborniku Zlatku Daliću uoči ključnih utakmica Vatrenih na putu prema EURU 2020.

Radi se o ozlijedi aduktora na desnoj nozi, a predviđeno vrijeme mirovanja je 10 do 15 dana, kako se neslužbeno saznaje. U prijevodu, to znači da bi Modrić trebao biti spreman za Mađarsku (10. listopada) i Wales, ali… Dok nije sigurno tako, ne možemo biti mirni.

Liječnik hrvatske reprezentacije dr. Zoran Bahtijarević povtrdio je za SN kako Modrić za vrijeme zadnje reprezentativne akcije, nakon utakmice s Azerbajdžanom u ponedjeljak nije prijavio nikakvu ozljedu, a u Madrid se vratio dan nakon susreta.

S druge strane, to je samo još jedan u nizu problema za kadar Zinedinea Zidanea koji velike brige mori oko sastavljanja rostera za utakmice svoga kluba. Modrić će sasvim sigurno propustiti prvi ogled Lige prvaka protiv PSG-a, a to će za najtrofejniji europski klub biti vrlo velik hendikep.

Facebook Komentari