Objavljeni detalji nesreće u kojoj je poginuo vojni policajac

Teretni automobil je skrenuo s vozne trake na traku za zaustavljanje vozila u nuždi gdje je udario u stražnji dio zaustavljenog osobnog automobila Hrvatske vojske, potom i u 25-godišnjaka koji je stajao uz automobil te u još jedno vozilo, izvijestila je Policijska uprava karlovačka u četvrtak ujutro.

Podsjetimo, u srijedu oko 14.15 sati na autocesti A1 kod Draganića dogodila se prometna nesreća.

Teretnim automobilom s pridodanim priključnim vozilom splitskih registarskih oznaka upravljao je 40-godišnjak te je na 27. kilometru autoceste kod Draganića skrenuo s vozne trake na traku za zaustavljanje vozila u nuždi gdje je udario u stražnji dio zaustavljenog osobnog automobila Hrvatske vojske, a potom i u 25-godišnjaka koji je stajao uz osobni automobil.

Nakon toga udario je u još jedan osobni automobil Hrvatske vojske, a koji je zajedno s ostalim vozilima stajao zaustavljen u koloni koja je stajala zbog kvara na jednom od vozila iz kolone.

Na mjestu događaja 25-godišnjak je smrtno stradao. Očevidom je rukovodila zamjenica općinske državne odvjetnice uz nazočnost policijskih službenika i službenika vojne policije.

Protiv 40-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava, a u cilju utvrđivanja ostalih relevantnih činjenica slijedi daljnje kriminalističko istraživanje, javljaju iz PU karlovačke.

Tragedija na autocesti, kamion na zaustavnoj traci usmrtio vojnog policajca, sućut uputili Krstičević i Šundov

Facebook Komentari