Liga prvaka: Dinamo već rasprodao dvije tribine za utakmicu s Atalantom

Ad

Ulaznice za prvu Dinamovu utakmicu ovosezonske Lige prvaka protiv Atalante puštene su u prodaju i iz kluba su već izvijestili da mjesta na tribinama zapad dolje i sjever gore više nema, piše RTL.

Susret se igra u srijedu 18. rujna (21:00) i upravo zato je sjajna vijest za Dinamo da se šest dana prije tog velikog događaja desetak tisuća ulaznica uspjelo prodati. Samim time, jasno je da bi stadion mogao biti dobro popunjen, ako već ne i ispunjen do posljednjeg mjesta. Naravno, izuzev južne tribine, gdje su smješteni navijači Atalante.

Cijene su nešto skuplje nego u Prvoj HNL ili prošle sezone u Europskoj ligi, ali svejedno osjetno niže od prosjeka koji vrijedi za Ligu prvaka. Pa tako, ono što ostaje jesu tribina sjever dolje koja košta 120 kuna, istok 200 kuna, a zapad dolje 300 kuna.

“Vlasnici BLUE godišnje ulaznice za sezonu 2019./20. imali su pravo prvokupa svojih mjesta na tribini u terminu 11.9. od 11 do 19 sati na Ticket pointu. Nakon toga njihova mjesta bit će u redovnoj prodaji. Godišnje GOLD ulaznice vrijede za utakmicu”, naglasili su u Dinamu.

Također, na dan utakmice će cijene ulaznica biti skuplje, pa će tako one za sjever dolje biti 150 kuna, za istok 250, a za zapad dolje 400 kuna.

“Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima”, bitna je informacija koju prenosi Dinamo.

Liga prvaka: Dinamo objavio cijene ulaznica i sve oko utakmice s Atalantom

Facebook Komentari