Modrić: Izgleda da ne možemo jednostavno, da si moramo zakomplicirati stvari

Kapetan Luka Modrić i vratar Dominik Livaković podijelili su svoja razmišljanja po završetku dvoboja Azerbajdžana i Hrvatske (1:1).

Luka Modrić

“Nismo uspjeli osvojiti tri priželjkivana boda. Prvih smo dvadesetak minuta igrali dobro, postigli pogodak, mogli zabiti još dva ili tri, a nakon toga smo se možda malo nesvjesno opustili i dopustili Azerbajdžanu da nam stvara šanse. Tako su i izjednačili, iz nedopustivog solo-prodora, bili su sve bolji kako je utakmica odmicala. Razočarani smo, očekivali smo pobjedu. Izgleda da ne možemo jednostavno, da si moramo zakomplicirati stvari, no imamo još tri susreta i nadam se da ćemo se na kraju plasirati na EP. Imamo sve u svojim rukama, sve je još otvoreno. Na Poljudu protiv Mađarske očekujem dobru atmosferu i podršku te vjerujem u našu pobjedu”

Dominik Livaković

“Nismo planirali ovakav rasplet, makar smo dobro ušli u utakmicu. S vremenom smo padali i žalostan sam zbog toga. Možda smo osjetili da smo čak i previše moćni za Azerbajdžan, a u nogometu se to uvijek vrati. Imali su u nastavku više šansi, a sada nam preostaje samo pobijediti Mađarsku na Poljudu”

VIDEO Euro 2020: Slovačka u Budimpešti pobijedila Mađarsku, Vatreni i dalje na vrhu ljestvice

VIDEO Euro 2020: Vatreni opet u drami, Jurčević je s Azerbajdžanom uzeo prvi bod u kvalifikacijama

Facebook Komentari