Vida: Treba ostati s obje noge na zemlji jer ne živi se od utakmice u Slovačkoj

Ad

Branič Domagoj Vida najavio je nadolazeći kvalifikacijski sraz s Azerbajdžanom u ponedjeljak, nedugo nakon velike predstave u Slovačkoj.

Azerbajdžan može zagorčati život

“Nismo imali mnogo vremena za pripreme, analizirali smo Azerbajdžan i odrađujemo treninge. Azerbajdžanci su nas namučili prije nekoliko godina, kao i nedavno u Zagrebu, a rezultati ne odražavaju uvijek njihovu kvalitetu. Ne bih izdvajao pojedince, nesretno su izgubili u Walesu, no imaju dobrih igrača i mogu svakome zagorčati život.”

Ne živi se na staroj slavi

“Drugi smo na svijetu, imamo odlične igrače s važnim ulogama u velikim klubovima te će se najviše pitati nas. Uz pristup iz Osijeka i Trnave sigurno možemo ostvariti cilj i osvojiti sva tri boda. Poštujemo Azerbajdžan, i treba ostati s obje noge na zemlji jer ne živi se od utakmice u Slovačkoj. Svaki je dan novo dokazivanje i treba potvrđivati kvalitetu. Imamo još dosta utakmica do kraja i treba se prije svega plasirati na Europsko prvenstvo”

Potvrditi pobjedu iz Trnave

“Složio bih se da je to bila jedna od najboljih utakmica Hrvatske, svakako otkako sam ja u reprezentaciji, ali izbornik nas priprema da ta lijepa predstava ništa ne znači ako sutra ne pobijedimo Azerbajdžan”

Facebook Komentari