Užas na A3: Utvrđeno koliko je ljudi izgorjelo u strašnoj nesreći kod Bukovja

Policija raspolaže s novom informacijom vezanom za prometnu nesreću koja se dogodila danas oko 15 sati na autocesti A3, kod Bukovlja.

– Naime, prema trenutnim saznanjima u osobnom automobilu njemačkih registracijskih oznaka nalazile su se dvije osobe koje su smrtno stradale. Policijski službenici u suradnji sa zamjenicom Županijske državne odvjetnice obavljaju očevid na mjestu događaja, a kojim ce se utvrditi sto je prethodilo ovoj prometnoj nesreći. – stoji u priopćenju Policijske uprave brodsko-posavske koji potpisuje Krešimir Šimić, policijski službenik za odnose s javnošću, dodavši kako će o okolnostima nesreće javnost izvijestiti putem medija.

Ranije objavljeno

Na konferenciji za novinare policijski službenik za odnose s javnošću Policijske uprave brodsko-posavske, Krešimir Šimić, iznio je podatke s kojima policija trenutno raspolaže vezano za ovu tešku prometnu nesreću koja se dogodila na sjevernom kolničkom traku autoceste A3 Bregana-Lipovac, kod Bukovlja. Očevid je još uvijek u tijeku. Naime, vatrogasci i djelatnici policije rade na raščiščavanju mjesta na koje je automobil sletio. Mrtvozornik će izaći na teren i utvrditi o kolikom je broju stradalih riječi.

Ono što je bitno dodati je kako policajci, s velikim brojem godina iskustva rada na očevidima, kažu da ovakvu strašnu prometnu nesreću već jako dugo nisu vidjeli.

– Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave brodsko-posavske danas je oko 15 sati zaprimio dojavu o prometnoj nesreći na autocesti A3 Bregana-Lipovac. Odmah po dojavi na mjesto događaja izašli su policijski službenici koji su odmah utvrdili da se prometna nesreća dogodila na sjevernom kolničkom traku autoceste A3 kod Bukovlja. Po dolasku na mjesto nesreće utvrdili su kako je došlo do slijetanja vozila, probijanje zaštitne ograde te su potom završili u šikari. Trenutno je očevid u tijeku. Uz policijske službenike izašli su i članovi Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod, te pripadnici Dobrovoljnih vatrogasnih društava Bukovlje i Vranovci. Na mjesto događaja stigla je i Županijska državna odvjetnica koja će u suradnji s policijskim službenicima PU brodsko-posavske provesti očevid nakon kojeg će se utvrditi koliko je osoba smrtno stradalo u vozilu. Vozilo je u potpunosti izgorjelo, tako da sada ne raspolažemo tu informaciju. – poručio je Krešimir Šimić, policijski službenik za odnose s javnošću, dodavši kako je vozilo je njemačkih registracijskih oznaka.

– Sada slijedi ono što slijedi na mjestu događaja. Dolazi, naime, mrtvozornik koji će utvrditi koliko je osoba bilo u automobilu te zatim slijedi identifikacija stradalih osoba. – kazao je Šimić, policijski službenik, odgovorivši pritom i na pitanje SBplusa je li požar nastao kao posljedica slijetanja s ceste, – Ne mogu to za sada potvrditi. To će se utvrditi očevidom, prenosi SBplus.

Facebook Komentari