Šef HNS-a Šuker o Ivanu Rakitiću, Petkoviću….

U razgovoru s predstavnicima medija, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker prokomentirao je fantastičan nastup Vatrenih u Slovačkoj, uoči sraza s Azerbajdžanom.

Prekrasan dan u Trnavi

“Naravno da SP u Rusiji ostaje ono najvažnije, ovo je ipak grupna faza kvalifikacija, ali bilo je prekrasno gledati Vatrene – premda je bilo dosta promašaja u prvih 45 minuta, no i to je sastavni dio igre. Mi moramo skupljati bodove, sutra nam i Azerbajdžan donosi tri boda, a bit će zahtjevan suparnik”

Hrvatska ima budućnost

“Posebno mi je drago zbog Petkovića – znam što centarforu znači postići pogodak – jer Dalić u njemu može dobiti centarfora koji na svakoj utakmici može zabiti pogodak ili dva. Zabijali su i veznjaci, kao i Lovren nakon dugo vremena, što mu mnogo znači, a žao mi je Vide i njegove propuštene prilike. Dolaze mladi, prije svih Vlašić i Brekalo nakon mukotrpnog rada kroz mlade reprezentacije. HNS i navijači mogu biti mirni, imamo budućnost, čak i za svjetske smotre 2022. i 2026. godine”

Nedolazak Ivana Rakitića

“Neka poslije utakmice izbornik i igrač sjednu i porazgovaraju. Svi su dobrodošli u reprezentaciju i trebamo svakog igrača, uz pridržavanje pravila koje izbornik postavi. Iznenadio me njegov nedolazak, ali i to je nogomet, no mislim da će Rakitić opet igrati važnu ulogu te hrvatskoj reprezentaciji i navijačima donijeti još mnogo radosti”

Facebook Komentari