Brutalno iskren komentar slovačkog izbornika: Kada pogledamo rezultat, dobro smo i prošli

Nakon niza od pet domaćih pobjeda bez primljenog pogotka, nogometaši Slovačke doživjeli su teško prizemljenje u susretu 5. kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Vatreni su slavili kod Slovačke s 4:0, a domaćini su nakon susreta bili vrlo razočarani.

“Prije svega želim reći da je ovo naša krivica. Odigrali smo jako loše i Hrvatska je mogla zabiti još golova. Nismo odigrali kao kolektiv i dobili smo šamarčinu. Morat ćemo se oporaviti od ovog, morat ćemo odigrati puno bolje u Mađarskoj za tri dana”, rekao je kapetan Slovačke Marek Hamšik.

“Hrvatska je zaslužila pobjedu. Cijelu utakmicu su odigrali sjajno, a mi joj nismo uspjeli parirati. Napravili smo jako puno pogrešaka koje nisam očekivao. Hrvati su bili nevjerojatno dobri i kada na kraju pogledamo rezultat dobro smo i prošli. Cijela momčad je podbacila. Ovaj grozan meč je iza nas i sada je važno kako ćemo reagirati u iduća tri dana. Protiv Mađarske moramo odigrati daleko bolje”, kazao je izbornik Pavel Hapal.

Jedan od najboljih i najskuplji igrač reprezentacije Milan Škriniar skinuo je kapu našoj reprezentaciji.

“Hrvatska ima veliku moć, vrlo su jaki na lopti, a mi nismo bili dovoljno agresivni u sredini travnjaka. Nismo puno toga pokazali danas. Zaslužili smo ovakvu pljusku. Moramo ovo zaboraviti što je prije moguće i okrenuti se susretu protiv Mađarske.”, piše gol.hr.

VIDEO Kvalifikacije Euro 2020: Hrvatsko bombardiranje slovačkog gola – Vlašić, Perišiiiić, Petkooooviiić, Looooovren 4:0

Facebook Komentari