2.6 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Butkovićevo ministarstvo tvrdi da on nije izjavio da su bajkeri marginalna skupina...

Butkovićevo ministarstvo tvrdi da on nije izjavio da su bajkeri marginalna skupina koja šteti svojoj zemlji

Nastavno na najavu prosvjeda motociklista koji će se održati diljem Hrvatske 31. kolovoza i 1. rujna, ističemo kako članovi Udruge „Karavana za život – bikeri na cesti“ prema javnosti komuniciraju netočne podatke, piše u “reagiranju Ministarstva mora, prometa i infrastrukture na najavu prosvjeda motociklista”.

Naime, iz spomenute Udruge su priopćili kako, citiramo „ministar Butković izjavio kako su oni “marginalna skupina koja šteti svojoj zemlji”, a da je pritom zaboravio kako su upravo bajkeri, kao branitelji, obranili državu i predali je u ruke političara koji je “sustavno uništavaju nebuloznim rješenjima“.

Ovim putem ističemo kako ministar Oleg Butković nikad nije izjavio takvo što te molimo predstavnike navedene Udruge da u javnosti ne komuniciraju netočne informacije, piše ministarstvo.

Također, Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture će u narednom razdoblju izvijestiti javnost o aktivnostima i poduzetim mjerama vezanim za podizanje razine sigurnosti prometa za sve sudionike u prometu a time i za motocikliste.

Najnovije

Još iz rubrike