Policija u Zagrebu pronašla dječaka (9): Od kuće otišao ljutit i bos

Zagrebačka policija potvrdila je za DNEVNIK.hr da je pronađen 9-godišnji dječak za kojim se tragalo nakon što je majka prijavila nestanak. Kako nam je ispričala majka, David je nestao u nedjelju navečer. Od kuće je otišao bos. Majka je sumnjala da je dječak kod oca.

Dječakova majka objavila je na Facebooku da je u nedjelju, 25. kolovoza nestao 9- godišnji David Đukić. Kako navodi majka, a tako je i na stranicama Nacionalne evidencije nestalih osoba, dječak je nestao na području Kustošije (Zagreb), visok je oko 130 cm, ima 30-ak kilograma, tamnoput, tamnih očiju. Prilikom odlaska na sebi je imao tamnoplavu potkošulju i traperice zavrnute do koljena. Majka je napisala da sumnja da se nalazi na području Kustošije, a da nije isključeno da je i negdje dalje.

Zagrebačka policija potvrdila je za DNEVNIK.hr da je pronađen 9-godišnji dječak, ali nije otkrila nikakve druge detalje.

U razgovoru za DNEVNIK.hr majka Anita Đukić ranije je rekla da sumnja da je dijete kod oca. Od muža se rastala prije dva mjeseca. U tom razdoblju, tvrdi, otac nije ni pitao za djecu, a do oca nije uspio doći ni Centar za socijalnu skrb.

U subotu se David posvađao sa sestrom. ”Ma, neka bezazlena svađa”, opisala je majka. No David je otišao od kuće. Majka priznaje da je dječak i ranije znao otići od kuće, ali kako kaže, samo nakratko, da se ispuše ispred kuće. Ovoga puta nije se vratio.

Facebook Komentari