Turisti preživjeli noćnu moru u Crikvenici: Prišao nam je s leđa, udarao mog sina, vrištao je od bolova

Hrvatska državljanka Snježana W. koja živi i radi u Njemačkoj doživjela je pravu noćnu moru tijekom godišnjeg odmora u Crikvenici. Prodavač sa štanda na kojem se prodaju nogometni dresovi prije nekoliko dana je verbalno i fizički nasrnuo na nju i njezinog osmogodišnjeg sina. Kako je ispričala, prodavač je njezinog sina ošamario te podignuo sa zemlje.

“Bila sam na odmoru u Crikvenici sa svojim osmogodišnjim sinom, kao i skoro svake godine do sada. Kada smo izašli u večernjim satima, oko 21 sat, u šetnju, došli smo do place, nasuprot autobusne stanice. Prolazeći pored jednog od štandova koji se nalazio na sredini cijelog tržnog prostora, obratila sam se prodavaču zbog dresa koji smo ugledali, a dopao se mom sinu.

Upitala sam ga ima li možda manjih brojeva od izloženih, pa je krenuo unutar štanda. ali se ubrzo i okrenuo s komentarom: Vas dvoje jedete sladoled, a došli ste mene zaje… za 100 kuna!”, napisala je u pismu Novom listu.

“Tada nas je počeo vrijeđati, vikao da se gubimo. Pitala sam ga što mu je, kako se to ponaša i zašto je tako nekulturan u komuniciranju s kupcima. Tada je počeo psovati udjelivši mi različite prostačke epitete, spominjao mi je mater, govorio da se gonim u p… materinu te urlao na mene: Marš odavde! Nisam reagirala osim što sam komentirala kazavši mu: Bože sačuvaj, čudnog li čovjeka. On je ostao sjedeći i psujući ispred svog štanda”, opisuje Snježana W. svoje iskustvo.

“Bilo je tu još mnogo drugih ljudi, ali sam otišla dalje sa svojim sinom”, prepričava Snježana, dodajući kako su se ona i njezin sin uspjeli udaljiti nekih 250 do 300 metara i stali ispred semafora čekajući da mogu preći cestu.

Onda je uslijedio novi šok. “On je došao nama s leđa i udario mog sina, ošamarivši ga preko uha, dobro ga protresao za uho i opodignuo od zemlje. Sin je počeo vrištati od bolova, imala sam osjećaj da je cijeli grad zvučao, oko nas masa ljudi koji su zaprepašteno i šokirano gledali, i s jedne i druge strane semafora.

Taj čovjek se odmah vratio, istog trenutka okrenuo i otišao nazad prema svom štandu. Ja sam uspjela samo viknuti: Hej, čovječe, što si to uradio, jesi normalan, dok moj sin nije prestajao plakati od šoka i bola.

Krenula sam provjeravati nije li ga ubo nožem ili ga s leđa teže ozlijedio. Istovremeno, očevici su zvali policiju koja je odmah došla pa kad smo krenuli prema štandu, zatekli smo ga kako mirno sjedi.

Policijski službenik mu je prišao i razgovarao s njim, tek mi dobacivši da ga poznaje, ali želim li podnijeti prijavu da o tome moram osobno odlučiti, ali i pojasnio da počinitelj može biti kažnjen. Kada sam potvrdno odgovorila, policajci su ga priveli u postaju”, navela je Snježana u pismu.

Facebook Komentari