Crvena zvezda osudila napad kod Knina, ali ništa o orgijanju Delija u Švicarskoj

U srijedu navečer u selu Uzdolje kod Knina skupina maskiranih huligana upala je u kafić i napala ljude koji su gledali utakmicu Zvezde u play-offu Lige prvaka protiv Young Boysa.

Povodom napada na svoje navijače oglasila se i Crvena zvezda priopćenjem koje je potpisao predsjednik kluba Svetozar Mijailović.

”FK Crvena zvezda je duboko razočaran činjenicom da su njegovi navijači u mjestu Uzdolje kod Knina napadnuti dok su pratili utakmicu našeg kluba s Young Boysima. Crvena zvezda je klub koji se uvijek zalagao za fair-play, a samim tim da svakom navijaču bude dozvoljeno da iskaže navijačku pripadnost. Naš klub ovim putem šalje podršku svom ozlijeđenim navijačima i nudi svu neophodnu pomoć, a od nadležnih organa traži da što prije budu otkriveni i procesuirani počinitelji ovog kukavičkog napada”, stoji u priopćenju.

Naravno, svako nasilje treba osuditi, ali zanimljivo kako se Zvezda nije oglasila o huliganskom ispadu njezinih navijača u Bernu. Tamo je, naime, uoči utakmice više desetaka navijača Zvezde radilo incidente po gradu te u jednom trenutku napalo jednog čovjeka na cesti, koji je navodno provocirao Kosovom, prenosi gol.hr.

VIDEO Liga prvaka: Srbi izazvali kaos u Bernu, policajac morao pucati da spasi usamljenog Švicarca

Liga prvaka: Srbi prijavili UEFA-i da je bocom pogođena članica njihove PR službe Tatjana Šajković

Share This Article