Novinari i pojedinci razljutili CroCopa s pitanjima je li čestitao Miočiću: Prvo, toliko su plitki i da to uopće spominju, a drugo da to mediji još potenciraju

Mirko CroCop Filipović osvrnuo se na svom fb-u na pisanje nekih portala o odnosu sa Stipom Miočićem i navodnom nečestitanju na pobjedi.

“Taman kada čovjek pomisli da ga ništa ne može iznenaditi vidim da su se Hr portali uključili u raspravu jesam li ili nisam čestitao Stipi Miočiću. Pa jel moguće? Pa još ne vjerujem ni da postoje osobe kojima je toliko dosadno i toliko dobro u životu da se zamaraju sa nečim toliko trivijalnim poput jesam li ja nešto čestitao ili ne?!

Pa jel moguće to? Pa što koga briga jel jesam ili nisam? A vidim da je, na žalost. Moj odnos s Miočićem je moja privatna stvar i ako imam potrebu nešto mu reći ili poslati onda to napravim. I to na njegov privatni broj. A praviti javnu temu od nekakvog čestitanja je sramota.

Prvo od pojedinaca koji su toliko plitki i da to uopće spominju a drugo da to mediji još potenciraju. Sramota. Možda griješim, ali nisam primijetio da je itko od medija ili pojedinaca koji meni šalju poruke s pitanjem ‘jesi čestitao Stipi’ to isto pitanje postavio Miočiću za mene nakon sto sam osvojio RIZINOV pojas.

Naravno da nije. Jer je to nebitno. I stvarno je. To je privatna stvar. I nebitno je što su ljudi jako bliski Stipi (pojedinci iz njegove obitelji) javno navijali protiv mene. I pisali komentare pune mržnje za mene uoči borbe. I dan danas to ničim izazvani rade. Nebitno je jer te osobe meni ništa ne znače i to sigurno nije Stipin stav. A i ti me samo i mogu mrziti i ništa više. A Stipe je zaista sjajan lik i veliki šampion i ima sav mogući respekt i simpatiju s moje strane. I poslao sam mu čestitku, naravno. Jer mi je drag i jer ju je zaslužio. Ali mogao sam i ja dobiti čestitku od njega nakon osvajanja RIZIN-a ali nisam. Ali to je opet stvar između mene i njega. I na tome treba i ostati. Pozdrav!, napisao je Filipović na svom fb-u.

VIDEO Stipe Miočić promijenio taktiku, razbio Cormiera i ispisao povijest

Facebook Komentari