Ministar Horvat: Aktivnosti oko Kuščevića štete ugledu HDZ-a

Ad

Darko Horvat, hrvatski ministar gospodarstva, maloga i srednjega poduzetništva i obrta, danas je pred novinarima komentirao aktualne političke događaje.

Komentirao je, između ostalog, izgradnju pristupnih cesta do Pelješkog mosta, kao i USKOK-ov pretres kuće na Braču bivšeg ministra uprave Lovre Kuščevića.

Na pitanje novinara da komentira slučaj Kuščević i USKOK-ovu istragu, ministar Horvat je rekao da će dati identičan odgovor kao na pitanja novinara od prije par dana da komentira slučaj Elizabete Mađarević i navedeni eksces na diplomatskoj razini.

“Dakle, ja nisam jedan od onih koji komentira ili lovi vruće krumpire i vruće loptice. Pustit ću da nekoliko puta loptica odskoči.”

Također je rekao kako je premijer Plenković “najpozvaniji da da takve komentare”, ali i da “ova aktivnost koja se sad događa šteti ugledu HDZ-a.”

“Po meni je potpuno normalno da netko ne očekuje kazneni progorn. Normalno je poželjeti da vam se u životu ne događaju nikakvi kazneni ekscesi.”

Na pitanje koje se ticalo pristupnih cesta oko Pelješkog mosta rekao je kako je proces javne nabave kompleksan proces u kojem nema dogovora, a da će žalbeni proces oko pristupnih cesta sigurno biti riješen na vrijeme, piše N1

Facebook Komentari