Mladi reprezentativac Luka Ivanušec potpisao je ugovor sa zagrebačkim Dinamom

Mladi reprezentativac Luka Ivanušec potpisao je ugovor sa zagrebačkim Dinamom.

Dvadesetogodišnji Luka Ivanušec rodom je iz Varaždina, a između 2015. i kolovoza 2019. nastupao je za zagrebačku Lokomotivu. Svoju karijeru nastavit će kao igrač hrvatskog prvaka Dinama, s kojim je potpisao višegodišnji ugovor.

“Ne mogu opisati koliko sam sretan što je ova priča završila na ovakav način. Silno sam ponosan što sam novi član najvećeg kluba u Hrvatskoj. Vjerujem kako ću u dresu Dinama igrati u Ligi prvaka te osvajati domaće trofeje, na moje veliko zadovoljstvo – kao i zadovoljstvo svih navijača Dinama”, poručio je Ivanušec povodom potpisivanja ugovora.

Ivanušec je do sada upisao 13 nastupa za Hrvatsku U-21 te je nastupio za mlade Vatrene na sve tri utakmice na U-21 Europskom prvenstvu, a uskoro će se pridružiti mladoj reprezentaciji na okupljanju povodom početka novog kvalifikacijskog ciklusa. Novi veznjak Modrih u siječnju 2017. godine nastupio je i za A reprezentaciju protiv Čilea i Kine te se upisao u povijest Vatrenih kao najmlađi strijelac u povijesti hrvatske reprezentacije, piše HNS.

Facebook Komentari