Štromar Bandićevim zastupnicima kao prevenciju kašlja preporučio špek i luk, a za liječenje izreklamirao farmaceutske proizvode

Ministar graditeljstva i potpredsjednik Vlade iz redova HNS-a osvrnuo se na današnju izjavu Milana Bandića kako se ne brine da bi mu Štromarovo ministarstvo moglo odbiti izmjene Generalnog urbanističkog plana Zagreba.

Naime, Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik i predsjednik stranke Milan Bandić 365 – Stranka rada i solidarnosti na pitanje reporterke N1 ranije danas brine li ga da će ministar graditeljstva Predrag Štromar blokirati GUP rekao:

“Ne razmišljam o ministru Štromaru, bolje je da on razmišlja o gradonačelniku jer svi su ministri zahvaljujući 13 ruku Stranke rada i solidarnosti, ali neka svatko radi svoj posao, nitko ne treba strahovati, a gradonačelnik još manje.

Na pitanje ističe li on na ovaj način svoj odlučujući utjecaj na koaliciju i ministre u Vladi odgovorio je: “Dok se ne razbole ili ne počnu kihati zastupnici Stranke rada i solidarnosti oni su (ministri op.a.) na funkciji, ako bi zastupnici otišli na ručak jedan petak kada sa glasa više nisu ministri.

Tijekom večeri odgovorio mu je ministar Štromar putem Facebooka.

” Vidim da me gradonačelnik Bandić ponovo spominje . Ne treba brinuti o meni, čak se i slažem s tim da se svatko treba baviti svojim poslom”, počinje svoju objavu Štromar.

“Njegove službe, kako je i sam rekao, trebaju riješiti 9000 primjedbi na GUP, a na Ministarstvu je da, kad prijedlog GUP-a dođe, provjerimo je li u skladu sa Zakonom.

A ako su njegovi zastupnici prehlađeni, mogu preporučiti Lupocet ili Maxflu, za prevenciju najbolje svaki dan malo špeka i luka”, napisao je Štromar.

Bandić objasnio što će se dogoditi ako mu ne prođe GUP: Dovoljno je da mojih 13 zastupnika kihne i nema više ministra

Facebook Komentari