Policija o incidentu u Međimurju: Kamen koji je pogodio policijskog službenika bacilo je dijete

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 37-godišnjakinja i 18-godišnjak počinili kazneno djelo napada na službenu osobu i protiv njih je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, javila je policija, no prijava ima još.

“Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje protiv 53-godišnjaka podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, i jučer je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske, dok mu je sudac istrage odredio zadržavanje u istražnom zatvoru”, poručuju iz PU međimurske.

Zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, omalovažavanje i vrijeđanje policijskih službenika i narušavanje javnog reda i mira građana, protiv 31-godišnjaka i 22-godišnjaka podnijeti su optužni prijedlozi prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu.

Također, kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je kamen koji je pogodio policijskog službenika bacilo dijete. Zbog počinjenja kaznenog djela napada na službenu osobu za to dijete će se podnijeti opće posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu za mladež, navode u policiji.

VIDEO Pogledajte snimku sukoba s policijom u Međimurju: Sve je počelo zbog glasne glazbe…

Facebook Komentari