Pernar odbio cijepiti dijete, pa pozvao roditelje: Glasajte za mene, necijepljena djeca moći će u javne vrtiće

Ad

Saborski zastupnik Ivan Pernar pohvalio se da je dobio sina i da ga odbija cijepiti. U novoj objavi na Facebooku odbacio je tvrdnje da dijete neće moći u školu i obećao da će se u Saboru zalagati za to da necijepljena djeca mogu u javne vrtiće.

“Odbili smo da se djetetu daju ikakva cjepiva jer imam loša iskustva s prvim sinom, a naslušali smo se iz prve ruke svakakvih horor-priča od drugih roditelja. Cijepljenje sa sobom nosi rizik koji je za mene i njegovu majku Viktoriju, inače zubaricu, bio neprihvatljiv. Ne vjerujemo u imunitet krda niti imamo mentalitet krda. Imamo svoje mišljenje i nemamo namjeru popustiti pritisku medija i farmaceutske industrije”, napisao je Ivan Pernar.

U novoj objavi odbacio je navode da dijete mora biti cijepljeno da bi moglo ići u školu. Kaže da to nije istina jer je škola obvezna. S vrtićem je druga priča, ali i za to zastupnik ima rješenje. ”Moja je želja da moje dijete ide u javni vrtić jer nemam potrebu pred drugima pokazivati da imam novca za privatni, ali ako je moje dijete u javnom nepoželjno, upisat ću ga u privatni”, napisao je Pernar. Dodao je da ga uopće neće upisati u vrtić ako se uspiju organizirati s poslom i uz pomoć ”baka-servisa” jer ne smatra da je djeci za socijalizaciju potreban vrtić.

”Međutim, ono što vam mogu obećati jest da će necijepljena djeca imati mogućnost upisa u javne vrtiće ako moja ruka, odnosno stranka koju predstavljam, bude prevaga za odlučivanje o većini u Saboru. Zato pozivam sve roditelje koji ne žele cijepiti svoju djecu da me podrže na izborima jer razmišljam kao i oni”, napisao je Pernar na Facebooku, na kojem ga prati 286 tisuća ljudi, prenosi dnevnik.hr.

Saborski zastupnik Ivan Pernar dobio je sina, cijepljenje je preskočio, u stilu svoje politike

Facebook Komentari