Osijekov nogometaš Bočkaj opet skrivio nesreću, ovaj put iz kluba stižu drukčije poruke

Pet mjeseci nakon što se pod utjecajem alkohola zabio u bezinsku crpku poslije koncerta Saše Matića, pri čemu je ozlijedio djelatnicu nakon čega je napustio mjesto nesreće, Petar Bočkaj skrivio je novu prometnu nesreću. Posljedica prve bile su izbacivanje iz momčadi, međutim nekoliko mjeseci poslije klub ga je rehabilitirao. On im je na tome vratio tako što je opet skrivio prometnu nesreću. Policija je stigla na mjesto događaja te je utvrđeno da Bočkaj ovaj put nije bio alkoholiziran te ga klub neće kazniti, piše Sportnet.

Do nesreće je , kako se čini, najvjerojatnije došlo zbog prebrze vožnje.

“Jako je brzo vozio. Na 500 metara od nesreće je rotor, a Pero je iz njega jako brzo izletio. Čulo se da koči, nagazio je na desnu koja ga je bacila naglo u lijevo. Prešao je preko parkirnih mjesta, preko jednog drveta i zabio se u parkirani auto i zgradu bivše tvornice šibica”, rekao je jedan svjedok za 24 sata.

Iz kluba je pak stigla poruka da je najbitnije da nije bio pod utjecajem alkohola i da ga neće kazniti. Njihov stav je da se nesreća svakome može dogoditi te da je bitno samo da se nije ponovilo ono od prije nekoliko mjeseci.

NK Osijek izbacio ponajboljeg igrača: Napravio je kaos na benzinskoj i to zbog čokoladice

Share This Article