Kujundžić na kritiku Predsjednice RH zbog odsudstva reforme: Uvijek prije određivanja i početka terapije napravim egzaktnu dijagnozu i diferencijalno dijagnostički razmotrim druge bolesti

ako je rekla da se neće miješati u zahtjev oporbe za izvanrednom saborskom sjednicom radi smjene ministra zdravstva, prof.dr.sc. Milana Kujundžića, predsjednica je komentirala stanje u zdravstvu, na što je reagirao ministar zdravstva.

“Odljev je zbog uvjeta rada, a ne zbog plaća, stanje u zdravstvu je neću reći katastrofalno, ali je doista vrlo loše i u posljednje tri godine nije se učinilo gotovo ništa. Žao mi je da tijekom ove zadnje rekonstrukcije Vlade nije zahvaćeno i zdravstvo”, izjavila je predsjednica države, Kolinda Grabar Kitarović, gostujući u emisiji “S predsjednicom izvan protokola”.

Mada je dodala kako se neće miješati u zahtjev oporbe za izvanrednom saborskom sjednicom radi smjene ministra zdravstva, prof.dr.sc. Milana Kujundžića, predsjednica Grabar Kitarović citiranom je izjavom jasno poručila koji je njezin stav po pitanju ovog ministra u Vladi Andreja Plenkovića. Ministar Kujundžić izjavu predsjednice države komentirao je liječničkim tonom, piše Večernji list.

“Uvijek prije određivanja i početka terapije napravim egzaktnu dijagnozu i diferencijalno dijagnostički razmotrim druge bolesti. Tako ću postupiti i u ovom slučaju”, kazao je Kujundžić.

Predsjednica RH kritizirala poreznu reformu; Thompsonove pjesme su kritika hrvatskog društva; Podupire gradonačelnika Penavu

Facebook Komentari