Predsjednica RH o stravi na Kajzerici: Očekujem od nadležnih institucija da preživjelom djetetu osiguraju potrebnu skrb

Ad

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović komentirala je na Twitteru stravično šesterostruko ubojstvo koje se dogodilo na zagrebačkoj Kajzerici.

“Zgrožena sam strašnom tragedijom koja se sinoć dogodila u Zagrebu u kojoj je bešćutno pobijena cijela obitelj. Oštro osuđujem svako nasilje, a pogotovo rješavanje problema obračunima i osvetom”, napisala je predsjednica.

“Iskazujem duboko žaljenje i izražavam sućut zbog nevinih žrtava. Očekujem od nadležnih institucija da preživjelom djetetu osiguraju potrebnu skrb”, napisala je predsjednica.

Podsjetimo, šesterostruki ubojica i samoubojica je 36-godišnji vozač taksija koji je s jednom od žrtava imao zajedničko dijete, a žrtve tog nezapamćenog zločina bile su obiteljski povezane, izvijestila je u petak zagrebačka policija.

“Policija i dalje istražuje šesterostruko ubojstvo koje se sinoć oko 21 sat dogodilo na Kajzerici. Dva muškarca, tri žene i 10-godišnje dijete pronađeni su mrtvi u Cimmermanovoj ulici. Riječ je o članovima obitelji i jednoj mlađoj muškoj osobi za koju će se utvrditi kako se ona pronašla u toj obitelji”, kazao je načelnik zagrebačke policijske uprave Marko Rašić na konferenciji za novinare.

Bivša kolegica ubijene na Kajzerici: Bila je dobra kolegica i baš tada je prohodala s Igorom. On je bio diler

Strava na Kajzerici: Igor Nađ, taksist, likvidirao je pet članova obitelji i još jednu mušku osobu. Poštedio je samo svoje malo dijete

Ovo su sestre i dijete koje je pomahnitali ubojica hladnokrvno ubio na Kajzerici; Šesterostruki ubojica je vozač taksija

Facebook Komentari