Policija utvrdila zašto su u Dubrovniku brutalno premlaćeni sezonci Slavonci

Nakon dojave o sukobu više muškaraca u večernjim satima, u srijedu 31. srpnja u Pilama, u ulici Od Tabakarije, provedeno je kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je došlo do verbalnog, pa potom i fizičkog sukoba između trojice zaposlenika jednog ugostiteljskog objekta i dvojice zaposlenika trgovačkog društva koje se bavi iznajmljivanjem kajaka u samoj blizini ugostiteljskog objekta, a povod su poslovni interesi navedenih, piše dubrovačka policija.

Tom prilikom 34-godišnji muškarac iz druge skupine zadobio je teške tjelesne ozljede. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvđena je osnovana sumnja kako je 34-godišnji zaposlenik ugostiteljskog objekta počinio kazneno djelo nanošenje teških tjelesnih ozljeda i kazneno djelo prijetnja na štetu zaposlenika trgovačkog društva, dok je 30-godišnjak iz iste skupine počinio kazneno djelo pomaganja.

Navedeni su, uz kaznene prijave, jučer u večernjim satima predani pritvorskom nadzorniku, dok će protiv trećeg muškarca iz ove grupe biti podnesen optužni prijedlog zbog prekršaja opisanog u članku 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Obračun domaćih sa sezoncima: Ovo nije bila tučnjava, bio je brutalan napad. Tukli su ih izbezumljena pogleda, Slavonci su vrištali

Facebook Komentari