FOTO Ovo je Igor Nađ, taksist koji je likvidirao šestero na Kajzerici, pa presudio sebi. Poštedio je jedino svoju bebu

Ad

Prema informacijama kojima raspolažu Vijesti.hr, Igor Nađ očito nije bio baš tako uzoran građanin. Naime, bivša kolegica njegove djevojke Maje T. nam je kazala kako je bio sklon konzumiranju droga, ali i da je raspačavao. Osim toga, još uvijek je nepoznanica gdje je, kako i zašto tako ‘uzoran’ građanin nabavio vatreno oružje?

Igor Nađ imao je 36 godina i rođen je u Vukovaru. Radio je kao taxist, a od 2017. godine je prijavljen na adresi gdje je počinio pokolj.

O motivima stravičnog zločina policija još ne može govoriti jer se još utvrđuju sve okolnosti i provodi se kriminalističko istraživanje.

Nađ je u četvrtak navečer ubio svoju djevojku Maju koja je imala 10-godišnjeg sina iz prvog braka, a kojeg je u svom pomahnitalom pohodu Nađ također ubio. Ubio je i njezinu sestru Josipu, majku Filjku i oca Dragomira Tojagića. Ubio je još jednog muškarca koji se nalazio u kući, ali policija još istražuje u kakvoj je on bio vezi s obitelji.

Poštedio je jedino bebu koja je njegovo dijete vjerojatno iz veze s nesretnom Majom.

Bivša kolegica ubijene na Kajzerici: Bila je dobra kolegica i baš tada je prohodala s Igorom. On je bio diler

Ovo su sestre i dijete koje je pomahnitali ubojica hladnokrvno ubio na Kajzerici; Šesterostruki ubojica je vozač taksija

Psihijatar dr. Gruden nakon strave na Kajzerici: Pitanje je što se to zbiva u Hrvatskoj u posljednje vrijeme

Facebook Komentari