Horoskopski znakovi koje je najteže razumjeti

Ad

Pojedine horoskopske znakove teško je razumjeti. Evo liste najkompliciranijih.

Ribe

Ribe su brižni i pažljivi partneri u vezama, no nisu skloni izražavanju osjećaja. Izbjegavaju izražavanje onoga što osjećaju kroz riječi te se češće okreću umjetnosti.

Škorpion

Škorpioni imaju problema s povjerenjem pa će proteći poprilično vremena prije nego se nekome otvore. Mogu biti manipulativni i komplicirani partneri u vezi.

Blizanac

Blizanci znaju biti diplomati i pravi su umjetnici u skrivanju svojih istinskih osjećaja. Često mijenjaju mišljenja i planove što lako može zbuniti njihova partnera.

Rak

Rakovi su vrlo emotivni i često previše razmišljaju o svemu. Skloni su promjenama raspoloženja i lako postanu uzrujani kada se sjete nečega iz prošlosti.

Vodenjak

Vodenjaci su poznati po svojoj tajnovitosti i ne otkrivanju svojih osjećaja nikome. Zapravo, često očekuju da njihovi partneri znaju čitati misli i optuživati ih da nemaju za njih razumijevanja.

Strijelac

Strijelci su “slobodnjaci” koji vjeruju da će ulaskom u vezu izgubiti svoju slobodu i krila. Brzo se zasite svega i sve im brzo dosadi, čak i veza. Zato često uskaču iz veze u vezu i mijenjaju partnere.

Bik

Bikovi su tvrdoglavi i teško rade kompromise. Kada formiraju mišljenja o nečemu teško ga mijenjaju ili korigiraju, a nećete ih moći ni natjerati da pogledaju situaciju iz vaše perspektive, piše Večernji list.

Facebook Komentari